ss-fenyo-2.jpg

Rólunk

1996 óta magas minőségű, tartós outdoor ruházatot gyártunk. Termékeinket első sorban európai gyárakban készítjük jellemzően organikus vagy újrahasznosított anyagokból.

Sandstone

Fiatal korunkban, a 80-as években kezdtünk sziklát mászni, akkor még beszorulva a keleti blokkba mai szemmel nézve nevetséges felszerelésekkel és ruházatban próbáltuk meg túlélni a környező keleti országok hegyeinek időjárási próbatételeit. Néhány ügyesebb barátunk már akkor kiszabadult nyugatra egy-egy mászó túrára, és számunkra hihetetlen felszerelésekkel és ruházattal tértek haza.
Ez motivált arra, hogy 1989-ben megpróbáljuk ezt a feneketlen tátongó űrt betömni, és megnyitottuk a Vadvidék nevű hegymászó boltot Budapesten egy kb. 5 nm-es üzlethelységben.
Az első Sandstone túraruházati termékek
A valóban jó minőségű nyugati technikai ruházat az átlag magyar mászónak és túrázónak megfizethetetlen volt, így hamar megláttuk, hogy hiányzik egy jó ár/érték arányú technikai ruházat a piacról.
1996-ban kezdtünk foglalkozni túraruházati termékek gyártásával. Rengeteg utánajárással és tanulással kezdtük építeni a Sandstone márkát, kollekciónk a kezdeti esőruházatok után gyorsan bővült a különféle polárokkal, twin kabátokkal és streatwear termékekkel.
Már a kezdetektől támogatunk expedíciókat a világ bármely tájára, extreme ruházataink több 8000-re is eljutottak a Himalájá-ba, valamint öltöztettük a Magyar Barlangi Mentőszolgálatot, a Dekom-ot és több vadvízi túrával és kalandtúrával foglalkozó cég guide-it.

Cégadatok

Itt találod a hasznos céginformációkat.

Cégnév: Sandstone Kereskedelmi Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Budaörsi út 31.

Adószám: 12663415-2-13

Cégjegyzékszám: 13 09 109204

E-mail: hello@sandstone.hu

  • Facebook
  • Instagram

2021 Sandstone Kft. Az oldalon megjelenő információ a Sandstone Kft. szellemi tulajdona.